Attualmente sei su:

Versiunea Romana

Gemal: Lider in inovatii incepand cu 1993

Gemal s.r.l. este un pioner in crearea de sisteme fotovoltaice. De la infintarea noastra in 1993, am crescut odata cu piata, ajungand una dintre cele mai apreciate companii cu experienta in domeniul fovoltaicelor din zona de nord a Italiei. Cunostintele si experienta noastra sunt date de cei peste 10 ani de succes in instalari de sisteme fotovoltaice, precum si de legatura stransa pe care o avem cu furnizorii si clientii nostrii.

Cu ajutorul partenerilor nostrii suntem capabili sa instalam numeroase sisteme fotovoltaice care se traduc in multi megawati de energie in fiecare an. Oferta noastra include un pachet complet pentru toate nevoile legate de sisteme fotovoltaice pe care le-ati putea avea, de la sisteme legate la retea (on grid) pana la cele independente (stand alone). Echipa noastra de ingineri si consultanti calificati ofera clientilor Gemal multi ani de experienta si entuziasm in fiecare proiect nou.

Sunte, recunoscuti ca un ofertant de sisteme complete, oferind solutii pentru intregul proces de achizitie si instalare a sistemelor fotovoltaice – de la planificarea initiala in faza de pre-instalare, la cumpararea si livrarea modulelor solare, invertoarelor, a sistemelor de sustinere si alte accesorii conexe, si de asemenea la insitalarea efectiva si accesarea retelei nationale de distributie.

Serviciile noastre de consultanta in domeniul fotovoltaicelor includ:

  • Consultanta, managemetul proiectului, evaluarea conceptului sistemului, studii de fezabilitate, evaluarea diferitelor surse si preturi de cumparare, crearea si implementarea sistemelor la cheie
  • Evaluatea tehnologiilor, testarea produselor si sistemelor, pregatirea documentatiei de racordare, suport in procesul de obtinere a avizelor si aprobarilor tehnologice necesare.
  • Colaborari cu arhitecti pentru a integra panourile fotovoltaice in cladiri intr-un mod inovativ si armonios; colaborari cu consultanti electrici pentru a corela intreaga retea electrica a cladirii cu panouroile fotovoltaice; si colaborari cu electricieni autorizati pentru implementarea instalatiilor fotovoltaice.
  • Simulari de performante, crearea de sisteme de monitorizare, instalare, primire de date si analiza a componentelor sistemului.
  • Identificarea si rezolvarea limitarilor, analiza de valori pentru stakeholderi, dezvoltarea de studii de caz, pregatirea si prezentarea materialelor de training, a cartilor tehnice, a rapoartelor, discursuri de prezentare, precum si a altor materiale de relatii publice si media;
  • Conceperea si dezvoltarea a softurilor de design si evaluare.

De asemenea, mai oferim consultanta in design si managementul proiectelor pentru constructii ecologice, in cadrul proiectului nostru numit „Free Energy”, care cuprinde pompe de caldura, sisteme de incalzire si racire, precum si sisteme inovative de economisire a energiei.